Opvliegers

Opvliegers.

Ze had er wel meer dan 20 per dag.
Zó heet; en zó rood werd ze ervan, dat ze steeds even naar buiten moest vluchten om af te koelen.
Niet handig als je mensen aan het helpen bent.

Behalve de opvliegers had ze nog andere klachten en na een uitgebreid consult van anderhalf uur gaf ik haar een homeopathisch middel mee.

Na 6 weken zag ik haar voor het tweede consult. Op mijn vraag hoe het ging, zei ze dat er niet zo veel veranderd was. Maar toen we haar klachten van de vorige keer doornamen zei ze “oh ja, die opvliegers! Nee, daar heb ik nauwelijks last meer van. Misschien 4 op een dag ofzo, maar ik merk ze eigenlijk niet meer zo op.”

Vaak werkt homeopathie zo. Omdat het middel je eigen zelfherstellend vermogen stimuleert, kom je heel geleidelijk en vaak ongemerkt weer in balans. En gelukkig vergeet je dan al weer snel waar je allemaal last van hebt gehad.

 

(illustratie van Francine Oomen)

Minicursus homeopathie en kinderziekten

Ieder kind heeft wel eens wat. Je kind kan verkouden zijn, hoesten, oorpijn of keelpijn hebben, wagenziek zijn, gestoken worden door een insect, ’s nachts huilen of een kinderziekte hebben. Als ouder willen we graag wat doen, maar niet altijd reguliere medicatie geven. Homeopathie is een zachte maar effectieve geneeswijze, zonder vervelende bijwerkingen.

In de minicursus leer ik je hoe je acute klachten homeopathisch kunt behandelen met de homeopathische EHBO kit. Je leert hoe je met behulp van de reader een goede middelkeuze kunt maken voor de klacht van je kind.

De minicursus geef ik gewoon thuis, aan de keukentafel. Met een kopje koffie of thee en wat lekkers er bij. Per keer heb ik plaats voor maximaal 6 deelnemers.

De kosten van de cursus bedragen € 75,- (inclusief de homeopathische EHBO kit en reader)

Heb je interesse? Stuur me even een berichtje dan kijk ik wat er de komende tijd mogelijk is.