Bereikbaarheid / waarneming

Bereikbaarheid homeopathie Nieuwkoop

Heb je nog vragen of wil je weten hoe ik jou of je kind kan helpen? Bel, app of mail mij voor informatie of het maken van een afspraak. Ik ben maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens de praktijkuren. Als je mijn voicemail krijgt, spreek dan naam en telefoonnummer duidelijk in, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.

Het telefoonnummer van mijn praktijk is: 06 415 333 10

Praktijkuren
Maandag en vrijdag van 9:00 tot 18:00, Dinsdag en donderdag van 16:00 tot 18:00, Woensdag van 16:00 tot 22:00. Voor spoed en vragen tussendoor kun je een bericht inspreken op mijn voicemail of sturen via Whatsapp. Ik bel of app je dan zo spoedig mogelijk terug.

Praktijkadres
’t Ondiepe 14
2421 TR Nieuwkoop
telefoon 06-41533310
info@homeopathie-nieuwkoop.nl

Route met de bus
Lijn 147 (Alphen aan den Rijn-Uithoorn) van Arriva stopt op een paar honderd meter van de praktijk. Stap uit bij halte ’t Lange Stuk en loop ’t Lange Stuk op tot vlak voor de wegversmalling. ’t Ondiepe is dan aan je linkerhand. De praktijk van Homeopathie Nieuwkoop is gevestigd op nr 14. Meestal staat mijn gele bus voor de deur.

Waarneming tijdens afwezigheid

Bij langere afwezigheid of ziekte zal ik worden waargenomen door een NVKH erkende collega. Actuele informatie over waarneming krijg je via mijn voicemail en deze site.

Geef een antwoord